You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Over ons

Wie zijn we


Dit is een praktijk waar de tandarts de tijd neemt om naar de patiënt te luisteren en zijn of haar zorgen te begrijpen, en waar de patiënt vragen kan stellen en daar een volledig antwoord op ontvangt.

Het professionele en ervaren team van de praktijk staat altijd voor u klaar. Met de meest moderne materialen en technieken bent u verzekerd van de beste aandacht en zorg voor uw gebit. Of het nu gaat om een halfjaarlijkse controle of om de meer complexe ingrepen, bij ons bent u in goede handen.

Voor patiënten met angst voor de tandarts hebben wij meerdere oplossingen, zodat ook zij zonder problemen kunnen plaatsnemen in de stoel.

Wij zien u graag terug in onze praktijk.

Het team


Antoine pasfoto

Tandarts / Directeur

thea

Praktijkmanager

Pasfoto Nora

Preventieassistent

marijke

Preventieassistent

Onze werkwijze


Als u de eerste keer komt in de praktijk, wordt u zo mogelijk door de tandarts gezien. Deze bekijkt de gegevens van uw vorige tandarts (indien aanwezig), neemt een medische vragenlijst met u door en bespreekt uw klachten en wensen. Hierna wordt een afspraak voor de gebitscontrole gemaakt met eventuele röntgenfoto’s. Aan de hand van al deze informatie stelt de tandarts een behandelplan voor u op en wordt dit besproken. Daarna worden er vervolgafspraken gemaakt voor de behandelingen die gaan plaatsvinden. Ook als er geen verdere behandelingen hoeven te gebeuren wordt er wel direct een afspraak gemaakt voor de halfjaarlijkse controle. Op deze manier voorkomen we dat u vergeet ons te bellen na een half jaar (en eventuele gaatjes die er na een half jaar zitten onnodig groter worden).

Als extra service, wanneer uw emailadres bij ons bekend is, sturen wij u een week voor uw afspraak een email als reminder met datum en tijd van uw afspraak. U kunt hier aan geen rechten ontlenen. Verder hebben we op deze manier zo min mogelijk telefoonverkeer, waardoor wij ons vooral bezig kunnen houden met het behandelen van patiënten.