Over
Tandartspraktijk Antoine

Dit is een praktijk waar de tandarts de tijd neemt om naar de patiënt te luisteren en zijn of haar zorgen te begrijpen, en waar de patiënt vragen kan stellen en daar een volledig antwoord op ontvangt.
Wie zijn we
Het professionele en ervaren team van de praktijk staat altijd voor u klaar. Met de meest moderne materialen en technieken bent u verzekerd van de beste aandacht en zorg voor uw gebit. Of het nu gaat om een halfjaarlijkse controle of om de meer complexe ingrepen, bij ons bent u in goede handen.

Voor patiënten met angst voor de tandarts hebben wij meerdere oplossingen, zodat ook zij zonder problemen kunnen plaatsnemen in de stoel. Wij zien u graag terug in onze praktijk.

Het team van Praktijk Antoine
Antoine Menhem

Tandarts 

Antoine heeft in 2013 de praktijk overgenomen van tandarts Bakker. Hij staat bekend om zijn rustige benadering. Angstige patiënten voelen zich snel op hun gemak bij hem.

Mary

Paro-preventieassistent en Praktijkmanager

Mary is ons team komen versterken in oktober 2020. Zij is onze paro-preventieassistent en praktijkmanager. Voor vragen en/of problemen kunt u bij haar terecht. Zij doet haar werk met heel veel plezier.

Nora Bouhadan

Preventieassistent

Nora is sinds 2015 werkzaam in de praktijk als allround tandartsassistent. Daarom kan je haar zowel aan de balie als in de behandelkamer vinden. In 2017 heeft Nora haar diploma preventieassistent behaald. Ook heeft ze gecertificeerd stralingshygiëne voor de tandheelkundige praktijk behaald. Met veel plezier doet ze haar werk binnen de praktijk.

Marijke den Herder

Preventieassistent

Marijke is sinds juni 2018 werkzaam in onze praktijk nadat ze haar opleiding tot tandartsassistent heeft afgerond. In januari 2019 heeft zij haar diploma preventieassistent behaald. Sindsdien voert zij gebitsreiniging uit in opdracht van de tandarts. Ook brengt zij sealants aan bij kinderen. Eind 2020 heeft Marijke haar bevoegdheid gehaald voor het toepassen van lokale verdoving voorafgaand aan de behandeling.

Onze werkwijze

De eerste keer dat u onze tandarspraktijk bezoekt krijgt u van te voren een vragenlijst over uw gezondheid en wordt u ingeschreven in het systeem. De tandars bekijkt de gegevens van uw vorige tandarts (indien aanwezig) en voert bij u de gebitscontrole uit met het maken van eventuele röntgenfoto’s. U kunt samen met de tandarts uw klachten en wensen bespreken.

Nadien worden mogelijk vervolgafspraken voor behandelingen gemaakt. Indien er geen vervolgafspraken gemaakt moeten worden, krijgt u als het weer tijd is voor de controle een oproep e-mail voor het maken van een halfjaarlijkse controle. Wij sturen twee keer per jaar een oproep voor de gebitscontrole.