Over tandartspraktijk Antoine

Dit is een praktijk waar de tandarts de tijd neemt om naar de patiënt te luisteren en zijn of haar zorgen te begrijpen, en waar de patiënt vragen kan stellen en daar een volledig antwoord op ontvangt.
Wie zijn we
Het professionele en ervaren team van de praktijk staat altijd voor u klaar. Met de meest moderne materialen en technieken bent u verzekerd van de beste aandacht en zorg voor uw gebit. Of het nu gaat om een halfjaarlijkse controle of om de meer complexe ingrepen, bij ons bent u in goede handen.

Voor patiënten met angst voor de tandarts hebben wij meerdere oplossingen, zodat ook zij zonder problemen kunnen plaatsnemen in de stoel. Wij zien u graag terug in onze praktijk.

Het team van Praktijk Antoine
Antoine Menhem

Tandarts 

Antoine heeft in 2013 de praktijk overgenomen van tandarts Bakker. Hij staat bekend om zijn rustige benadering. Angstige patiënten voelen zich snel op hun gemak bij hem.

Mary

Praktijkmanager en Paro-preventie assistente

Mary is ons team komen versterken in oktober 2020. Zij is onze praktijkmanager en paro-preventie assistente. Voor vragen en/of problemen kunt u bij haar terecht. Zij doet haar werk met veel plezier.

Meliz

Preventie assistente

Meliz heeft haar eindstage bij ons gedaan en is niet meer weggegaan. Zij werkt nu 5 dagen per week bij ons als tandarts/preventieassistent.

 

 

Gerina

Mondhygiëniste

In november 2021 hebben wij Gerina verwelkomt in onze praktijk.

Zij heeft al meer dan 15 jaar ervaring als mondhygiëniste. U bent dan ook in goede handen bij haar.

 

Patrick

Klinisch prothese technicus

 Patrick werkt 1 dag per week bij ons.

Hij verzorgt alles rondom uitneembare restauraties (o.a. kunstgebit, frame en/of implantaten)

 

 

 

Susanne

Preventie assistente

Susanne zit al meer dan 15 jaar in het vak. Zij is in mei 2022 ons team komen versterken. Ze assisteert de tandarts en werkt zelfstandig als preventie assistente.  Met haar rustgevende uitstraling stelt zij hoofdzakelijk kinderen en angstige patiënten op hun gemak.

 

 

 

 

 

 

Roxanne

Preventie assistente

Roxanne is 2 dagen in de week werkzaam in de praktijk. Op maandagmiddag assisteert zij de tandarts en helpt zij de patiënten. Op maandagochtend en vrijdag de gehele dag voert zij zelfstandige behandelingen uit als preventie assistente. Denk hierbij aan gebitsreiniging, sealen, instructies en als extra het zetten van plaatselijke verdoving.

 

 

 

 

 

 

Marina

Tandarts assistente

Marina werkt bij ons sinds september 2023 voor 2 dagen per week. Zij assisteert de tandarts en doet baliewerkzaamheden.

 

 

 

 

 

Onze werkwijze

De eerste keer dat u onze tandarspraktijk bezoekt krijgt u van te voren een vragenlijst over uw gezondheid en wordt u ingeschreven in het systeem. De tandars bekijkt de gegevens van uw vorige tandarts (indien aanwezig) en voert bij u de gebitscontrole uit met het maken van eventuele röntgenfoto’s. U kunt samen met de tandarts uw klachten en wensen bespreken.

Nadien worden mogelijk vervolgafspraken voor behandelingen gemaakt. Indien er geen vervolgafspraken gemaakt moeten worden, krijgt u als het weer tijd is voor de controle een oproep e-mail voor het maken van een halfjaarlijkse controle. Wij sturen twee keer per jaar een oproep voor de gebitscontrole.