Informatie
over Tandartspraktijk Antoine

Wij voeren een algemene tandartspraktijk met uitgebreide kennis in een aantal vakgebieden zoals de behandeling van gebitsslijtage, wortelkanaalbehandeling, implantaten, orthodontie en esthetische tandheelkunde. Ook kunt u bij ons terecht voor preventieve behandelingen en het bleken van tanden. Wij beantwoorden natuurlijk graag al uw vragen over onze behandelingen en werkwijze.

Uw privacy en uw persoonsgegevens
Uw persoonsgegevens en medische gegevens slaan wij digitaal op. Dit doen wij om goede zorg aan u te kunnen verlenen. Het verwerken van uw gegevens doen wij volgens ons privacy- en dataveiligheidsbeleid. U gaat met die opslag (verwerking) akkoord door uw zorg door onze praktijk te laten uitvoeren.
Huisregels

U dient bij elk bezoek een geldig verzekeringsbewijs en een geldig legitimatiebewijs te kunnen overleggen. Wij verzoeken u zich bij elk bezoek aan onze praktijk eerste te melden aan de balie, voordat u plaats neemt in de wachtkamer.

KNMT & BIG registratie

Tandarts Antoine Menhem is aangesloten bij het KNMT en is tevens BIG geregistreerd. In het volledige artikel vindt u hier meer informatie over.

Tarieven

De tandartstarieven van 2023 zijn vast gesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit(NZA).